Ny dator!

Yesa!!! En laptop, hp pavilion dv9000, Oj oj helt underbart, nu kan jag ta tag i mitt bloggande igen. Sitta i sängen på kvällen. Hehe
Just nu spelas Dixie Chicks nya skiva, taking the long way. Tänkte lyssna igenom o se vad jag tycker.

Just nu är Tingeling med sin morbror på promenad och jag ska försöka ta tag i städningen här hemma, lite mer grundligt är det tänkt men av någon anledning så hamnade jag här.
Ikväll e det dax för mitt fjärde pass på friskis och det känns bra. Jag har börjat med två pass i veckan och tänkte försöka hålla det. Håll tummarna att det går vägen. Imorgon ska jag kolla tapeter till Tings rum, det måste bli gjort nu.
Min kärlek har varit borta på kurs o kommer hem idag ska bli skönt o se honom igen. det e inte ofta man e utan varann nuförtiden.

Jag älskar med hela mitt hjärta

Nytt liv i ny stad med nya vänner!

Det liksom bara rullar på, utan att man behöver göra så mkt. Livet alltså. Mina dagar e fyllda med Tingelings sysslor och lekar. Min flicka är nu i en ålder då man verkligen får passa på att njuta, man kan se hur hennes personlighet växer fram mer o mer och man kan inte fatta att denna ljuvliga varelse är ens egna.
jag börjar vänja mig vid vår "nygamla" stad. Har hittat mina små rundor att gå och än hålelr solen och värmen i sig vilket är underbart när man bor nära vattnet.
Vänner ja...jag har verkligen blivit positivt överraskad eftersom det är så många av mina gamla vänner som visar attd e vill ses o umgås. De som man inte haft så mkt kontakt med medans man bodde i Skåne.

Sedan har jag fått vänja mig vid ett nytt liv utan vår älskade nellan. Vår hund som funnits i familjen i 12 år har nu lämnat oss och jag har verkligen haft  och har jobbigt med att acceptera det. jag har förlorat många människor i mitt liv som jag sörjt och kunde inte föreställa mig att jag skulle reagera som jag gjort. Men nellan fanns under den perioden i mitt liv när jag var som svagast i mig och då var det skönt att ha henne.

Jag älskar, jag saknar, jag gråter - livet går dtändigt vidare.

Det går vidare

...allt  vänner, familj hela ens livet går vidare och man kan aldig trycka på stopp, spola tillbaka, ändra elelr bara få pausa ibland.
Så e det nu, jag skulle behöva pausa bara ett par minuter (fast helst dagar) Jag hoppas mina blodprv som jag lämnat in ska visa nåt för annars tror jag att jag börjar bli knäpp. Min enorma trötthet kan inte skyllas på min Tingeling, hon e så duktig och sköter sig så bra. har inte varit sjuk på hela sommaren (peppar peppar) och e en glad och tacksam tjej. Nä jag blir arg när man får en kommentar om att så e det att vara småbarnsförälder. jag vet nog f*n hur det e att vara det och det e INTE så här! 

Jag vill, jag kan och jag ska!