en kopp kaffe

står bredvid och jag har t.o.m hunnit äta en fralla! Det ni! Nä skämtåsido...många undrar hur man hinner allt när man har tvillingar?
Svaret är att det GÖR MAN INTE! Man får hela tiden prioritera(ofta glömmer jag med...) i mitt fall här hemma så är det städningen...jag dammsuger varje dag minst en gång. Eftersom killarna kryper så vill man få bort det som dras in utifrån men också att de själva tränar på att äta och köksgolvet täcks med smulor och spill flera ggr/dag. utöver det så hinner jag inte plocka hela tiden. Tvättstugan är på källarplanet så det är inte heller ett ställe man "bara" springer inom och slänger in en maskin...men öven om jag ibland får fullständig och skär panik över hur det ser ut så har jag ännu mer panik över hur snabbt tiden går! MIna tvillingpojkar blir imorgon 11 månader och jag ver inte riktigt hur det gick till eller vad jag gjort under denna tiden!?? Pausknapp tack!
Mycket därför väljer jag att sitta på golvet med dem krypandes över mig om dagarna. Eller att blogga en stund då jag vet att detta sparas så jag ta fram och läsa om några år...allt för att bevara minnen. Kort tar jag massor men det känns aldrig tillräckligt ändå!
 

plötsligt så händer det

ens hjärta fylls sådär lite extra för mina barn. idag fick jag hem gruppbilden på dem och jag konstaterade att minsann de är mina alla 4 och hjälp vad man kan älska flera lika mkt. härifrån till månen och tillbaka igen ♥

jag fattar inte...

när ska jag någonsin få tid och framförallt ork att få ordning på mig själv och min kropp. Dagarna flyger förbi och vissa dagar behövs koffein och socker mer än andra. vardagsmotion säger en del....men herregud vaddå vardags? Vissa dagar är man tacksam om man kommer utanför huset...
Jag gissar jag får ge det lite tid och låta pojkarna bli lite större men det känns som om det är NU man behöver vara lite slimmad för att ha ork och kraft med barnen...Hmmm det går inte riktigt ihop där märker jag...behöver tänka om tänka nytt helt enkelt.