Vardagen!

Så är vardagen här med jobb för mannen, skola för Tingeling och 15timmars förskola för Älvan. Jag och pojkarna har vår heltid hemma och det märks för dagarna flyger fram. Denna veckan börjar alla aktiviteter för tjejerna med. Fotboll, gympa och dans...hmm dax att börja välja lite kanske?
En liten febertopp i helgen på Älvan, 39,9 men på måndagen var allt som vanligt igen...igårkväll var det dax för Lilleman att få sig en släng av febern och den är kvar så idag är han ledsen :-(
Igår när mannen kom hem så kastade jag mig in i bilen och uträttade ärenden under två intensiva timmar, efteråt var jag helt andfådd och insåg att jag nästan hållit andan när jag farit fram som en virvelvind. Dax att börja tänka efter tror jag. Försöker få ett grepp över vad vi har för kläder till höst och vinter och den jag vet med säkerhet har kläder är Älvan! Hon ärver så mkt fint efter sin storasyster och efter våra kompisars tjejer så det BORDE inte behövas ngt mer...ska fortsätta inventeringen idag.
 
Igår kom bvc på hembesök för 8månaderskontrollen och numera har vi två rejäla pojkar!
Pallevanten väger 9500g och Lilleman 8950g. Mäta ska vi göra själva såd et ska fixas ikväll!
 
Jag lyckades öven ta några bilder på demi deras dopklänningar (ja jag vet de döptes i maj...men hann inte då och sedan kom de fina vattkopporna!!!)
 Hurra!

Vardagen är tillbaka och denna vcekan kämpar vi med att komma upp om morgonen! Inte alltid så lätt med 4 olika(plus2)viljor! men det blir bättre och bättre!
Två prinsar mår nu mkt bättre och allt börjar bli som vanligt igen, dessutom tar de nu välling och sover nästan hela nätterna igenom!
Tingelingen har börjat skolan! jag var med och var så nervös hela stunden! SÅ spännande detta ska bli samtidigt som jag ständigt slås av tidens spratt! Älvan fick ääääntligen börja på fsk igen och det märks vad hon gillar sin avdelning!

krama sista dropparna ur ledigheten

tänkte vi! Det är fiint väder ute och vi ligger efter med såååååå mkt! Men just nu är alla 4 barn friska (peppar peppar) såd et lever vi på ett tag! Idag blir det handling, tvätt och gallring av garderober för o se så allt finns till hösten!