Jag älskar dig så gränslöst!

Min älskade!
Vad skulle jag göra utan dig? Utan ditt stöd, dina positiva vinklar ur allt. Dina endlösa kärleksförklaringar som dyker upp då o då. Jag hoppas jag inte tar dem alltför givet bara!
Du skrattar med mig och torkar mina tårar när jag gråter, du gläds med mig och önskar mig allt! Du lägger alla dina önskningar åt sidan för att mina ska slå in.
Jag älskar dig till världens slut min stora kärlek

//Din hustru!

Tingelings hyssblogg?

jaaa kanske ska jag döpa om min blogg och börja blogga om min tjeja? Hon fyllde 2 år i augusti och har nu hamnat i trotsåldern och det så det heter duga! Dessutom hittar hon på massor av hyss hela tiden och driver sin mor till vansinne....
Igår ramlade hon och slog sig rejält TRE gånger i huvudet. Ansiktet har skrapsår och blåmärken...snart fotografering på förskolan *suck*  Är tacksam att hon inte slog sig värre ändå.
Idag hann hon på tre minuter TRE YNKEPYNKE! att tömma en påse rågsikt och´en påse mjöl...på golvet! Hahaha jag har det fotodokumenterat...så går det när man ska kissa.

Hmm det e misstänkt tyst nu..måste rusa!

Lämna lillan...

för att jobba helg. Det känns inget vidare idag. Jag gillar mitt jobb och har inget emot att jobba i vanliga fall men just idag så tar det emot av hela mitt hjärta att inte vara med henne och hennes pappa. Jag är ledig på måndag istället och visst det är bra men det är idag vi kan umgås hela familjen.

Det jag prioriterar mest just nu är vi tre tillsammans, allt annat och alla andra är bortprioriterade. Eftersom vi är det av andra så tycker jag inte det är någon mening att lägga energi och tid på att tvinga folk att vara med oss. Vi är kanske dryga som tusan, vad vet jag? Jag gråter inte blod precis det är väl så här att bli vuxen, att göra ytterligare val.

Min lilla Gull-Pia blir stundtals ett envist, trotsigt monster som bara vägrar ALLT. Hon lägger sig på golvet och gråter hjärtskärande...men se det funkar inte på hennes mamma mer. Jag försöker verkligen vara konsekvent nu och kan bara hoppas att hennes pappa är det oxå när jag inte är med! Tror hon kan drilla honom mer *skratt*.
Hon har fått vara hemma från förskolan i tre dagar, v i har klippt och klistrat i dagarna för att dela upp det...men hon har inte blivit sjukare, jag väntade mig vattenkoppor eftersom hennes kompis haft det. hon verkade klara sig denna gången. Så på tisdag är det dax för förskolan igen!

Jobbet väntar!