Nutella och hackade nötter

jisses har ni provat? hacka nötter och värm ihop med nutella (så den smälter) sedan i små formar. Smält mörk choklad och ha lite i botten och lite på toppen...såååååååååååå gott!
Har recept på cornflakesknäck som kommer senare, kanonas.
Och Johanna och Erika har krupit till korset och lämnat en kommentar (hehehehe) 8 kvar.... hmmm

Har försökt ladda över bilder från min mobil utan succe nåt jäkelskap med datorn misstänker jag. Börjar nu spåna på att fixa en egen laptop en aning mindre än den vi har. Hade varit så gutt och kunna stoppa ned i mindre väska ju!
NU ska Tingelingen dressas inför kalas, Älvan sover så jag låter henne hållas en stund till. Jag då? jaaa om jag hittar ngt i garderoben som jag kommer i...Gissa vad mitt nyårslöfte blir? Hahaha så receptet ovan får användas nästa år.
2009 - here i come

Nyårsafton

Redan? Jag hinner inte med längre...det är ett faktum. Har precis kämpat med Älvan som supertrött vägrat somna! Jag fatar inte, det är bara att blunda och passa på liksom. Verkar som att hon bara vill äta när jag har henne i famnen ochi vaggan fick hon megaspunk och illskrek. Tillslut fick pappsen ta över och då slappnar hon av eftersom han inte luktar mat...Undra hur det blir efter julledigheten nu då?
Igår ringde L så jag fick lite uppdatering om deras lilla tjej. Hon hade varit arg på mig under förlossningen, tyckte att jag ljugit om hur det var (hon hade en mkt mer utdragen förlossning) efter samtalet så fick jag jättedåligt samvete det var ju inte meningen att försköna det hela men när någon frågar om min senaste förlossning så blir mitt svar att det gick bra. Frågar någon om det gjorde ont så svarar jag:- Ja det gör skitont. Man kan ändå inte beskriva hur ont det gör, inte på någon skala eller med ord. För just då vill man bara få bort det. Sedan gick hela förlossningsförloppet väldigt snabbt för oss, 1,5 timme så detblir större skillnad med. När Tingeling föddes var det lite tuffare men det gick ganska snabbt då. Hon föddes 5 veckor för tidigt och hjärtljuden gick ned för många gånger så det blev en sugklocka i slutet och ett snabbt hej sedan sprang de iväg med henne. Jag bearbetade det mkt inför mitt andra barn. Jag var livrädd för att något skulle hända och att jag skulle få åka hem utan en liten bebis...
Hur halkade jag in på mina förlossningar nu då? Ja just det, stackars L jag hoppas hon efterhand förstår hur jag menade och inte känner sig lurad det var ju inte min mening...Deras flicka är så underbart söt och då har jag bara sett foton än så länge! Hehehe.

Idag blir det lite renbäddning och tvättande sedan ska vi upp och fika lite hos mina föräldrar för att sedan åka in till stan på kvällen. Fortsätter Älvan vara omöjlig blir det ingen lång kväll....
Gott nytt år på er!
Jag har nu upptäckt att jag har 10 st som läser här (hoppas ni uppskattar det) det skulle vara kul och få en kommentar om inte annat så en anonym och kanske lite feedback?

Vi ses 2009

/Prinsessornas mamma

På stadsbesök

hela familjen! Minsann! Vi stack i förmiddags och jag hann byta en julklapp medan mannen gick med vagnen och hade koll på Tingeling. Letade efter lite kläder till barnen och hittade tillslut på H&M till Tingis (inget!! till Älvan) flera lite tjockare tröjor som hon behövde. Sedan vandrade vi upp till Annika (Älvans "gudmor") och blev bjudna på lunch i hennes nya lgh. Den är kanonfin, med högt i tak och gammalt hus. Vi hann prata lite sedan fick jag barnvakt till ÄLvan medan jag skulle klippa mig. Annika gick en långrunde med vagnen, Älvan sover bäst då. Mannen och Tingeling gick själva lite och tittade i affärer och hade mysstund.
Min frisör blev en aning förvånad av mitt höga hårfäste. Jag har börjat tappa massor av hår under själva luggen är det kalt! Så idag blev det inget nytt och piffigt med håret utan jag fick klippa igenom det och köpte enn schampo. Kilade dock vodare sedan och köpte en plattång på Åhlens. Ibland vill man platta lite för jag har fått mer självfall nu och kan störa mig så på det.
Igår var jag med min lillasyster, mamma och Älvan på IKEA. Det blev en del plock med hem och sedan får vi ta en tur själva till våren och köpa hem lite större grejer som behövs. Det var mkt folk men Älvan skötte sig exemplariskt!

Julklappen från Annika...I love Cult Design!


Älvan med sin julklapp som låg under granen!


Dax att göra lite nytta! Kram på er!