vab!

Japp Tingeling hostade till o från hela natten så jag kände att vi båda behövde vara hemma. Hon är ganska blek och ser hängig ut. Ska ge medicin redan innan sovdags och se om hon kommer till ro bättre.
Trötta och hängiga barn kräver en del underhållning...: pärlat halsband, gjort playdohlera och lekt med tågbana. En film blev det med och nyss kom pappan hem -JUBEL! Hmm så glada är de över att mamma är hemma med dem!

Älvans egendag

ja så fick det bli idag. Stora tjejen åkte iväg med mormor och då passade vi på att roa lillan lite. Hon målade en tavla med fingerfärg (bilde kommer sen när den torkat ordentligt) fick en bok att klistra klistermärken i och har byggt massor med lego. Dessutom fick hon en egen stund med sin favvo-Hilda! Nu är det Pippi på film och sedan mys med mamma o pappa som gäller.

Jag har möblerat om i vardagrummet igen (min man bara skakar på huvudet åt mig) sedan har jag gjort grovstädning där. Det som är kvar är en vända i vårt sovrum och sedan plock i tvättstugan. Mannen tänker bjuda på risottot ikväll...Gott!Fina klistermärksboken!

Mamma! Jag vill vara spindel i håret!

jag har väl inte glömt berätta?

att jag har VÄRLDENS bästa lillasyster?
Speciellt när hon kommer med sådana här fina presenter efter sin resa: hon kan sin storasyster hon!