uttråkade?

jag fattar ingenting! Idag har barnen varit helt upp och ned. Visserligen är mini genomförkyld med rinnande näsa och det kan göra sitt men ändå! Andra dagen på deras låååååånga sommarlov så är allt bara suck stön och gnäll. Vi åkte en runda på förmiddagen och de lämnade av mig på jobbet så jag kunde fixa lite som jag inte hunnit innan. de åkte för att kika efter en ny kamera (som var slut) och sedan köpte de mat och hämtade upp mig för att vidare till Bastasjö och äta. Väl där gick allt bra, de klättrade och undersökte ganska länge.
Väl hemma så kom tristressen över dem igen och jag försökte få igång dem på olika sätt. Tur i allt klagande så messar grannen och undrar omd e vill hoppa på studsmatta hos dem! Jippie! de försvann direkt och var där 1,5 timme tills läggdags. Då flippat mini och skriker/gråter i en kvart efter Hilda (vår granne) tills hon däckar!
Tjosan hoppsan så det kan bli ibland.

Imorgon ska vi upp tidigt för att bege oss mot Vimmerby. Astrid Lindgrens välrd väntar och DET kommer de inte bli uttråkade av iaf! Högst upp på listan står inte helt oväntat Ronja och Birk och nu ska det finnas en helt ny Mattisborg där barnen själva kan gå och undersöka och prata med Rövarna! Spännande!

Tiden flyger fram!


2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

Midsommar

Vi började dagen med en låååång frukost i godan ro. Så skönt att bara ta det lugnt. Efter det så gicka tjejerna o jag på en promenad för att plocka blommor!

Jodå lite blev det allt!

Dock kom det mörka moln lagom till maten så vi fick duka upp inomhus tyvärr men det var likagott för det.
Efter middagen blev det en riktig långrunda till olika lekplatser för vädret vände och blev fint.
Helt underbart att kunna prata och umgås med barnen hela dagen. Vi bara var!

Lövmarknaden avverkades lugnt och fridfullt! Barnen fick välja varsin leksak att köpa och sedan köpte vi bigaråer, jordgubbar och glass! Det räckte, så var deras dag fulländad, ibland behövs det så lite!

Nu är jag föräldrarledig en vecka sedan ska jag jobba två veckor till innan min SEMESTER börjar!