sista semesterhelgen!

Ja vi passade på att bjuda in goda vänner (något vi varit värdelösa på i sommar och det är ju i princip mitt "fel" då jag först nu mår lite bättre) och deras barn som är våra barns goda vänner med! Det blev firande av tjejerna och vi hade fixat mat, efterrätt och aktiviteter...


paketöppning! Mkt nöjda tjejer tackar och bockar för så fina presenter!

Så blev det tävling för de vuxna!

Tilläggas kan att denna brud är höggravid och ca 5 dagar över tiden (vi gjorde vad vi kunde men ingen bebis på g då heller ;-) MEN jämför med bilden ovan på mig som bara är halva tiden gången och är dubbelt så tjock över midjan! SUCK!!!

Och här är vinnarna i denna aktivitet! Familjen S-A


Vår hejaklack!

Mkt trevlig dag/kväll med mkt trötta små deltagare när de åkte hem ;-)
Nu inväntar jag Johannas bebis att få gosa med och snusa på!
SÅ lyssna nu bebben: Du är varmt välkommen ut så vi kan lära känna dig och ganska snart kommer det två kompisar till dig så du kan hänga med ;-)

det blev mer bad!


vi kom iväg till Ronneby brunnsbad med Sjöstedtarna! Jag erkänner och trodde det skulle vara kallt men jisses så gött! VI hade lä och när solen kom fram var den varmt och skönt. Barnen släpptle verkligen loss och vågade sig på både rutschkanan och att simma runt. Speciellt lillan som varit skeptisk hela sommaren på att bada! Kolla in!


Lite glasspaus blev det med. Det gäller att kunna konsten: att glass OCH se cool ut!

vet inte om lillan fick till det lika bra? ;-)

eller gosan?


Verkligen en toppendag som blev lite dum på slutet! Det fanns skyltar ute för lunch på terassen så vi siktade mot det som avslut men väl där så fanns det inget! HUngriga barn och vuxna körde till närmsta hamburgerhak! ;-)

snygga brillor!För några dagar sedan var vi och badade med familjen Sjöstedt och barnen fick låna simglasögon av dem. Isa var lyrisk och mannen hittade dessa ia ffären! De invigdes direkt i badkaret!