helgen som försvann..

Ja nuförtiden så känns det som att lördagen liksom hoppas över på något märkligt sätt! Så är det söndagkväll och man undrar vad som hände?
Jag jobbade i fredags och det var kul att vara tillbaka. Det kändes lite både i min hand och i stygnen på magen men inget som jag inte kunde hantera. SÅ nu e det fullt ös igen. Igår åkte vi in till stan för att inhandla vinterkläder till oss själva. Jag fick fatt i rejäla vinterskor som jag ska he mestadels på jobbet och en riktigt fin parkas. Under tiden jag och mannen sprang runt på stan så var Tingeling hos Annika och bakade bullar! Älvan somnade på vägen in och blev vallad av sin morbror. Älvan har fått hosta och varit ganska stökig om nätterna (får se hru det blir nu...) VI fixade lunch hos Annika och avslutade med goda bullar. Jag fortsatte vidare på stan och mötet upp Maria som jag inte sett på evigheters evigheter! Vi hann med en del kaffe på Waynes och massa prat-i-kapp! ;-)
VI fortsatte hem till henne och mötte upp karlar och barn. Fixade mat och satt och pratade lite till medan barnen lekte. Mysigt!
Idag har jag försökt börja göra lite tyngre grejer igen. Bland annat så har jag försökt räfsa lite och det kändes ganska bra fast jag tar det ganska försiktigt. Tvättstugan är undanröjd men jag har lite stryktvätt som jag ska ta tag i imorgonkväll tänkte jag.
Jag hann med ett litet konstverk till mannen och mina barn. Så här knäpp e jag ibland ;-)

Lovely autumn!

Älvan vägrade sova middag och det var tufft att hålla henne vaken till 17:30! Hon somnade på pottan med huvudet i min hand!

Det är inte lätt att vara trött! Lilla hjärtat!

nu e det helg!

Ikväll blir det fredagsmys med barnen och sedan kanske en film? Helgen så kommer jordgubbarna fram från frysen (nu kan jag äntligen äta dem när gallan är borttagen) så kanske en paj?
Dessutom ska det jagas vinterskor till mig och mannen. Tingeling ska till Annika och baka medan Älvan ska umgås med morbror!
Såå ska vi även hinna byta till vinterdäck och lägga iordning isolering på vinden ovanpå toaletten...
Tjingling!

I'm back!

Yesa! Det är dags att återvända till jobbet. Jag är lite fundersam på hur det kommer kännas i de redan stramade stygnen MEN det ska bli skönt att få komma tillbaka nu. Det blir allt lite långtråkigt att gå hemma utan social kontakt. Dessutom är det svårt att få bort dåliga vanor när man är hemma. Tillbaka på jobbet så kan jag fortsätta min viktnedgång. Det går sssaaaakkkttttaaa men iaf säkert neråt ;-)

Såå I have a confessian to make! Jag har blivit fast på TWITTER! Hjälp! Internet blir min undergång! Husets förfall mannen hustrulös och barnen blir moderlösa! Egentligen borde jag kanske jobbat med datorer och just internet eftersom jag tycker det är så jäkla kul!

Idag har det varit lugnt fram tills efter lunch. Jag lyckades lura hit goa LInda på lunch och sedan förberedde jag för e.m då det blev danslektion för Tingeling. På vägen hem åkte vi förbi mitt kusinbarn som ska låna mig en gitarr (när mina händer äntligen börjat läka) så jag ska väl försöka mig på lite egnalektioner...och se om intresset stannar;-)


I'm singing in the rain!


Crazy mom!