Bilderna!

tryckte fel så här kommer bilderna till tidigare inlägg.


Glad Påsk!

Här är en lugn påsk i år. Impulsbesök av goda vänner igår em. Idag har vi gått i pyjamas hela fm. Städat, plockat, kollat tv och faktiskt möblerat om i Älvans rum. Grabbarna kan nu få in där och leka ibland.
Påskägg blev det med lite nya kläder till barnen och öven nappar till pojkarna. Tjejerna fick ett stort lego paket som håller dem mkt sysselsatta!
Godis? Japp jag testar ngt nytt nu. En skål står framme hela lördagen. Man tar en eller två bitar åt gången när man känner för det för att slippa äta-ikapp. MEN minsta strulnmed maten under dagen så åker skålen bort och inget godis alls på lördagar ett tag framöver.

vi har sagt adjö!

Vår goa bibliotikarie gick idag i pension! Lite vemodigt då hon varit här sedan jag var liten och började läsa som mest. ..
Ligisterna visade upp sina rätta sidor ;-)
Jag passade på att gå en runda efter med pojkarna. Båda protesterade vilt när de fick sättas i vagnen men så fort jag kom iväg så tystnade båda och satt och tittade omkring sig nöjt. Väl hemma möttes jag av färdig middag och två bråkande tjejer. De påskpysslade och rök ihop så papprena virvlade! Gaaah!