då var det min tur...

att vara hemma med stora tjejen. Hela förra veckan var barnen hemma med mannen, alla tre sjuka! Idag är det Tingelingen som ff inte blivit bättre. Förra veckan var vi på vc och jag fick 10 cortisontabletter med mig hem till natten och hon sov jättebra men sedan var skrällhostan tillbaka, kanske inte i lika stor skala men ändå tillbaka! PLus att hon vaknade mitt i natten av att det gjorde ont i örat! Så öronvärken har kommit och gått hela helgen fram tills nu. Hon är förtvivlad och gråter och lever på flytande alvedon...så 15:40 ska vi till vc och jag hoppas verkligen hon får hjälp den lilla magra ungen! Min älskade unge!

ni kommer inte att tro mig!

när jag kom hem igår möttes jag av en febrig man, Tingeling som hostade så hon skakade och lilla Älvan vars näsa numera kan kallas KRAN! Så idag ska mannen vara hemma med dem. SJälv ar jag inte sovit många minuter eftersom barnen varit ledsna och mannen haft hög feber inatt... GÄÄÄÄSP!

Jaha ännu en helg över!

Det går snabbt!
Men vi har lyckats få lite gjort här hemma iaf!

Spaljen är nu målad!

Trappan med!

Spacklat och slipat

Slipning pågår!
Även fönstret är påbörjat med målning. Två  lager till så är det klart! Taket fick sig en strykning med!
SÅ nu är "matsalen" förberedd fär tapetsering! Sedan ska trapphallen, entrehallen och sovrumshallen förberedas med!


Så en bild på Älvan där jag bad henne att le mot kameran! Hahahaha!

Ikväll är jag trött så det blir tidigt i säng. Sviterna från förra veckan gör sig påmind lite med en förkylning som inte riktigt släpper. BÅDA barnen hostar och snorar så vi får se hur natten blir här hemma....