Ledig!

Efter 2 veckors jobb med inskolningar så har jag tagit helg igen och fprtsätter vara ledig en HEL VECKA! Vi ska åka till Gotland och det ska bli så skötn! Vi kan inte fixa o greja i huset även om vi så ville för vi är inte hemma! SÅ vi måste bara vara, ta det lugnt och mysa!
Det blir bättre än bäst!
Men först morgondagen som bjuder på barnkalas för Isoldes del, klippning för mannen och en fika för Leia och mig tillsammans med Annika!

Helgen rusar fram

och jag har varit så trött så trött. Jag drömde till och med om att jag var extremt trött!
Vi grattade lillan när jag kom hem på fredagen.  Hon fick en paraplyvagn till sin älskade docka Maria och en Pippidocka av sin storsyster. En ponyhäst blev det med och så glad hon blev av att kunna leka med storasyster och hennes hästar nu. Hela dagen gick jag med en klump i magen av att hon blivit 2 år! EN så märklig känsla för mig att hon vuxit så! Hon pratar för fullt, är blöjfri och sover hela nätterna kanon. Busig och lurig och snabb som 17. De växer för fort mina barn! För det innebär att jag blir äldre med!!!
Påfredagskvällen kom familjen S-A med massor av blommor (eftersom jag inte har så mkt in min egen trädgård så tages det tacksamt emot) och en superfin tröja till Leia (retrostuk som mamman älskar!) Barnen lekte för fullt tills tröttheten toh överhand och smågnället började komma. Då packades deras bil ihop och våra barn åkte i säng.
Lördagen åkte vi en sväng med barnen och var på inflyttningsfest hos fam Germundahl här i byn. Trevligt och svettigt! När klockan började närma sig 20 så gick vi hemåt i uppehållsväder med luft som gick att andas! Barnen var på gott humör och vi njöt. Det kändes som en av de sista sommardagarna...(tyvärr)
IDag hade vi tankarna på IKEA och annat men tillslut skippade vi det och nu sitter jag här. FUnderar på att kolla in MIo en runda istället. Vi letar säng till Isolde och jag e mkt missnöjd med Ikeas utbud. VI fick en så gott som ny 90madrass av mina föräldrar och den enda säng som jag kunnat tänka mig har mått till 80madrass...suck! SÅ letandet fortsätter istället!
KRam på er!

fullt ös!

med inskolningar denna veckan så är jag ganska slut när jag väl kommer hem. Övriga "gamla" barn så är det flesta lediga men man e slutkörd ändå av att smila  och vara supertoppad med barn och föräldrar i samma rum...
Just nu deppar jag lite. Har läst vad jag skrivit när Leia föddes och blev så himla tårögd av att tänka på hur stor hon blivit! Imorgon 2 år! Hon ör så duktig. Blöjfri innan 2årsdagen och pratar jättebra. Hon avgudar sin storasyster och älskar sina egna stunder med sin pappa. Hon kalla mig "min mamma" och kan kramas och pussas i evinnerlighet.
Likaså är hennes största idol Hilda, granntösen och hon släpper allt och alla när HIlda dyker upp!
Vår älskade prinsessa, ängel och ÄLVA blir 2 å imorgonbitti klockan 09!