Lugn dag...

på hemmaplan idag! Jag och Tingeling åkte och handlade tillsammans och det var nog precis vad hon behövde! Att få ha mamma för sig själv. Vi tittade på leksaker i affären och hon hjälpte mig att plocka varor. Väl hemma igen så började mannen och Tingis att baka bullar så det yrde mjöl i hela köket! Älvan somnade och sov över två timamr så då passade jag på att göra min tygtavla till vardagsrummet! Imorgon ska vi sätta upp den så då ska jag fota och lägga in här! Ska även försöka hinna göra den till sovrummet med!
Och jo förresten, vår gamla Bettan är tillbaka (datorn) med ny kostym! Ny skärm och nytt hölje om, kanonas!
trevlig lördagkväll på er!
Kram

Fotodax!

Då var det bakdax igen...hahaha

Looki, looki no hands no hands! Jag tränar magen.

Fredag

Det är redan helg!
Jag fick besök av min kollega Linda och hennes lille pojk idag på förmiddagen. Samtidigt som de kom fick Tingeling följa med grannen och dagbarnen till lekplatsen så vi hann med en runda med vagnarna! På eftermiddagen så pratar jag med Marie på tfn och plötsligt bstämmer vi att ses! Så en stund senare kommer Marie, Mats och deras tre barn. Tingeling blev en aning chockad tror jag, hon var inte beredd på att det var stora barn och plötligt blev hon mammig och förtvivlad över att de lekte med alla hennes saker. Hmm jag blev inte direkt pedagogisk utan tyckte att det var skärpning...stackars liten hon trodde nog att det var bebisar som skulle komma! Nu fick jag iaf Älvans efterlängtade body med moln på. Brun och sedan vita moln på från Me&I . Den senaste kollektionen kom ut idag och det fanns en hel del fint. Måste verkligen gå igenom barnens kläder och se vad de har att ha på sig nu till vår och sommar!

Nu sover båda barnen och så även deras far, hehehe. jag ska strax lägga mig med så man är lite utvilad imorgon. Imorgon har vi lovat TIngeling att det är bakdag! Det ska bakas minsann allt möjligt!
Godnatt!