två stora pojkar!

Busungarna poserar i nya mössor och dregglisar som tant Johanna gjort ;-)
Bilderna är tagna med min mobilkamera som är oduglig...operation övertalning av mannen till att köpa ny och bättre kamera påbörjas härmed!
Här tränas för fullt! Grabbarna vänder sig ideligen från rygg till mage och blir skogstokiga när de inte kan komma tillbaka. Då är det tur att man har två storasystrar som vill hjälpa en ;-) De sitter i sina läragåstolar lite varje dag. Även om folk och rön säger att de absolut inte är bra så tycker jag det! de kan tränar sina nackar lättare när de sitter i dem och kan titta på varann och oss mer. Mammas godingar!

jag då?

ja mamman försöker ladda batterierna vad jag kan eftersom jag inte vet om vi får fler koppor här...har känt mig låg ett tag nu och försöker ta nya tag men ibland vill sig inte tankarna till rätt plats. Men men med lite mer sömn så blir nog allt bättre.
JISSES! Vad tiden går! Bara ett par månader sen ju!

Älvan tog semester

från sin sjuka och besvärliga familj. Hon bjöd in sig själv på husvagnssemester med grannarna till Öland! Åkte gjorde hon och sov borta en natt. Det första hon sa på morgonen när hon ringde mig var: Måste du komma mamma? Jga har så myyyysigt!
Jag tog tingeling med mig när vi skulle hämta Älvan. Vi fick ett par timmar för oss själva och kikade då lite på IKEA till hennes rum.