allt på plats!

Idag kom barnvagnen! Vi hade fått besked om att den kommer först i mitten i januari men de var snabba i Tyskland. Så den står faktiskt färdiguppackad, barnen fick hjälpa till och fixa iordningen den. Spjälsängen är oxå klar och bäddad med barnens hjälp, mkt för att jag vill förbereda dem lite och de längtar så! Önskar bara att jag skulle bli lite friskare så jag orkar ladda för vad som komma ska....
Bilder kommer!
Tjingeling!

blandade julbilder!


Klä granen hann vi innan någon var sjuk iaf! Duktiga tjejer som fixade allt!

Trollerilådan var en hit. Isa hade övat inför julfirandet hos mormor och morfar.

Glad tjej med rejält fnasig röd mule!

Två till av de sänkta i förkylningens drabbning!

allt lugnt!

Återigen inne för kontroll och läkaren var nöjd med både ctg och flödet (som är oförändrat vilket ändå är positivt) De små växer! Så oerhört skönt, tvåan ligger på nästan 2500g nu och ettan på nästan 2700g! De mår bra! Skulle vara så jäkla skönt om jag oxå gjorde det! Förkylningen vägrar släppa och klättrar mot bihålorna vilket gör mig tokig, jag hostar och snörvlar och huvudet dunkar extremt. Så alla preparat som är godkända används nu! Mina prover var dock inte så populära hos läkaren med diverse påverkan...så nu är det mer mig de har span på!
Övriga familjen har börjat piggna till och idag har tjejerna varit hos pojkarna Sjöstedt, fullt ös och massor av lek så de är mer än nöjda efter en isolerad julhelg!