sommar och sol!

Vilken värme! Vilken vår och sommar! Helt enkelt underbart!

Igår var jag och Älvan i Kristianstad och träffade TinaB och Alvabus! Älvan sov hela vägen i bilen och vaknade pigg och glad när vi var framme. Jag lyckades direkt hitta sandaler till Tingeling och ett par blommiga tofflor! Vidare hittade jag en skjortblus (eller vad det kallas) och två tunikor till mig själv. Tjejerna fick varsin klänning, tights och tröja. Jag tror minsann att allt handlades på rea!
Vi tog en lunch på klassiska Bagelhouse, där Marita och lilla Noah tittade förbi. Stannade en stund i Tivoliparken så barnen gungade och kröp i gräset. Fick bekanta sig lite!  Men tiden rann iväg och plötsligt var det dax att åka hem igen...återigen sov Älvan nästan hela vägen utan protester!
Innanför dörren hemma så rörde jag ihop en jordgubbs och rabarberpaj eftersom min kusin med familj skulle komma...nästa gång ska vi bjuda på mat är tanken...

Vi har precis lämnat Tingeling på hennes första barnkalas. Jag lämnade mitt tfnnummer och har inte hört ngt ännu så det verkar gå bra...Jag ska fortsätta med tvätten, det e en hel hög att stryka, tur man har en sval källare! Ikväll ska vi nog åka och premiärbada! Kan vara skönt!
Må väl!


3 poserande babys! BUSUNGAR!!


I Tivoliparken!


älvan är MKT killförtjust

inte så konstigt med tanke på att killen är SÅÅÅÅ söt!


Älvan får visa upp vad mammsen hittade på loppis! Så fulsöt klänning så det finns inte!

hmmmm

sitter nu med en dundrande värk i händerna MEN jag har tänkt blogga så det så.
Idag kom provsvaren (en vecka efter lovad tid men ja bättre sent än aldrig) De såg bra ut. Så hon har nu skickat ut tre olika remisser: en till ortopeden, en för magnetröntgen av min halsryggen och en för att mäta nervhastigheten i händerna. Sååå det är vad som händer och antagligen tror hon det sker under sommaren eftersom hon ville att jag skulle boka ett nytt besök i augusti hos henne för uppföljning... jahapp..

Idag kom goa kollegan Linda med sin sötepojk! Tingeling gick upp till mormor en stund så då tog vi en promenix innan det var dax för möte på jobbet (huga bara två månader kvar nu ju!!) Det mötet gav väl inte så jättemkt men ja det verkar bli en del förändringar inför hösten.
älvan hängde med under dagen och har varit på sitt goaste humör. Hon öter och sover sina tider igen och allt håller på att bli som vanliga rutiner igen så peppar peppar hon blir väl sjuk igen snart kan jag tro?  Jag har två goa och glada ungar jag!
Ikväll är mannen iväg och planera svensexa och en av två ungar sover nu! Imorgon ska jag åka med Älvan till Kstad och möta Tina med Alvatjejen! Vi tar alla chanser att ses. Jag gillar Kristianstad! Mysig stad och en hel del shoppingpotential (fast jag får hålla i plånkan nu annars blir mannen olycklig!)
Jupp så e det! klart slut på er!

Tävling!


Jag tävlar!!! Gör ni det med!

http://pumpalot.blogspot.com/2009/06/2000-besokare-tavlingsdags.html