Hemmadag

har det varit idag!
Kom ut på långpromenad med Emelie och småbarnen. 1,5 timme blev det! Sedan dammsugade jag huset och Linda kom på en fika med sin lille Elliot. Barnen gillade varann och tittade mest på varann och myste HahahaSedan kom mannen hem med Tingeling och vi passade på att åka och handla hem till kylskåpet!  Nu sussar båda barnen och jag slänger ett öga på Navy CIS!

Häromdagen när jag lagt Älvan för sin förmiddagslur så hör jag henne skratta i rummet...kommer in och där sitter hon! Hon har satt sig upp själv i spjälsängen! Så nu är det dax att sänka den. Vår bebis börjar bli stor!
Imorgon ska jag lämna Tingeling på fsk och ta en snabbrunda på stan. har ärende till Simsalabim och lite annat! Tjing!

God morgon!

Varför skriver hon att hon ska återkomma ikväll när hon aldrig gör det? ...tänker nog många om mig och föregående inlägg! Nå mina vänner jag ska förklara! Optimist som jag är såt tror jag att det ska finnas både TID, ORK och framförallt LUST till att göra ett kvällsinlägg på bloggen! De tre sakerna fanns verkligen inte igår...när jag satte mig ned i soffan så var klockan strax efter 20 och hela huvudet surrade på mig. HELA dagen igår var ett enda stort test. Min Tingeling testade sin mor till bristningsgräns om ALLT! När vi var hos Abbe så funkade det super men så fort jag nämnde att vi strax skulle åka hem så var det kört..igen. När mannen kom innanför dörren med huvudvärk så blev jag knäckt! Vi nattade varsitt barn och satt helt färdiga i soffan. Älvans nattning är relativt lugn, hon piper ett par gånger och då i med nappen sedan sover hon gott! Tingelingen var det gråt och tadagnissel läääääänge. Jag vill ha pappa! När pappa är där så låter det: Jag vill ha mamma!   ;-)

Nu laddar jag för en rejäl promenad med vagnen. mannen kör Tingis till fsk idag och jag och Älvan har lite mamma-bebisstund!

Kaffet kallnar!

Måndag

och jag har startat lugnt! Älvan har hittat sovrutiner direkt och nu verkar det som att hon minskar med från 3ggr/dagen till 2!
Tingelingen har lekt och tittar ni på Einsteins! Jag har hunnit hänga tvätt och slänga in en maskin till. Efter lunch åker vi en runda till Johanna och hennes pojkar! återkommer kvälL!