En veckas sammanfattning!

Hmm en hel vecka redan, tiden går för snabbt ibland och jag hinner inte med jag står bredvid och tittar på när livet rusar förbi mig!
Jag e trött o uppgiven idag, kanske e det p.g.a att det blev lite sömn i natt, kanske för att jag bara e less helt enkelt.
Det har inte hänt så mkt denna veckan, jag har försökt umgås med folk och vara som vanligt. Har tränat och varit duktig. Börjat skärpa mig vad gäller godisätande i veckorna och försöker vara positiv (det kom väl ikapp mig idag)
Min dag idag tillägnar jag dem som jag sörjer, de som finns långt in i hjärtat och som försvann på olika sätt för ett par år sedan. Jag tänder ett ljus och skänker dem en glad tanke!

Jag e helt enkelt ingen melodifestival-fantast...

jag tänkte verkligen ge det en chans i år! Verkligen, jag lovar! Men åhh vad drygt o veta att det e fler lördagar som man måste sitta bänkad för att slutligen se den riktiga finalen. Jag zappar mellan kanalerna eller gör nåt annat o kollade sedan på snabbresumén.
E det bara jag som tycker att melodifestivalen tappat gnistan? Förut när jag var mindre så minns jag hur man såg fram emot den kvällen, vi bullade upp med massa gott hemma och man satt uppe "hela kvällen". Jag kommer ihåg Carolas Främling.
Nej nästa lördag blir det nog sama visa,vi hyr en film o pausar vid resumén, om ens det.

Har haft en slö-dag där vi inte gjort nåt och tänkte faktiskt lägga mig tidigt, kan behövas eftersom det e babysim imorgon bitti!
Somnar utan någon ny schlagerdänga i huvudet

Bilkörning i snöoväder...

det pysslade jag med igårkväll.  Jag hade varit på besök i Svedala hos en kompis och på hemvägen strax innan Kstad kommun (givetvis) så slog vädret om helt! En jäkla snöyra och man fick hålla 50. Jag hade aldrig gett mig ut om jag vetat om det speciellt inte med en 6 månaders bebis med i bilen! Dessutom så körde folk som idioter!
Jag påstår inte att jag e den perfekta bilföraren men ALLA borde väl begripa att man inte kan ligga på bromsen i ett sådant väder!  Det var hur mkt snö på vägen som helst o bilen framför mig gasade på, bromsade in, gasade, bromsade och höll på så. Hur lätt bli det inte halkplaning när man bromsar och risken e stor att man prickar bilen som bromsar rätt så rejält. Allt kan utlösa till en kedjereaktion....
Jaja ska sluta gnälla nu...

Svedala-besöket var kanon! Vi träffas typ 2 ggr/året om tiden går lika fort varje gång, enda kruxet var att jag glömt hennes födelsedag veckan innan, hon fyllde 30, jag skämdes sååå...