Jag buzzar!

Japp jag är en buzzare! Är medlem i Buzzador sedan ett par år sedan vilket innebär att jag testar olika produkter med vänner och bekanta och sedan svara på frågor om produkten och vad mina vänenr sagt om det.
Apelsinkexchoklad, halstabletter, näsdukar och hyrfilmvianätet är några av de saker jag testat.
Just nu är det Nestles nya Jogolino, en yoghurt med frukt som blir ett perfekt mellis till barnen. De gäller från 10 månader men kan ju ges till större barn när det krisar och blodsockret ligger i botten.
Mina flickor gillar den!
www.nestle.se

Hör av dig om du vill ha en inbjudan till buzzador från mig!

www.buzzador.com

trött

som 17. Igår morse lämnade jag barnen på förskolan och var sedan på jobbet hela dagen fram till halv åtta eftersom vi hade möte på kvällen. När jag kom hem så sov de båda sött så jag och mannen hann koka äppelmos och prata lite innan jag stupade.
Imorse sov de fortfarande när jag åkte...lite trist att inte få se dem vakna på ett dygn. Slutar tidigt idag så jag misstänker att jag kommer ha två små söta plåster då!

Lugn måndag!

Kände knappt att det var måndag idag! Lite kaffe extra behövdes men jisses allt rullade på kanon på jobbet!
Jag hade tidig tur idag vilket gjorde att jag slutade tidigt och hämtade barnen. Vi åkte vidare till Johanna o pojkarna för lite mellis och lek. Jag testade deras systemkamera (testar alla jag kommer åt) och jag e verkligen sugen på en ny kamera nu! Ska prata fint med mannen så kanske det blir en lite dyrare julklapp till oss båda!

Sessorna slocknade på ett par minuter, de var så trötta. Imorgon har jag kvällsmöte så jag kommer hem till sovandes barn. Tur e att jag e tidig igen på onsdag så jag får mysa lite då.!