Bullbak och feber!

Ja jag hann jobba fyra dagar i veckan sedan fick Älvan feber och jag var hemma med fredagen med båda barnen. Tingeling hade tidigare i veckan frågat om vi inte kunde stanna hemma från förskolan så hon kunde vila...Hmm låter inte direkt som hon så det märks att det är två genomförkylda barn som e hemma i helgen. Så gästerna som skulle kommit igår fick vi ställa in med, förhoppningsvis blir det av längre fram ;-)
Någon skrev att februari även kallas vabruari! Kan inte annat än hålla med. Älvans feber har itne släppt ännu och nu är jag genomförkyld. Dock hann jag baka bullar igår och en smarrig citronpaj, mest för sakens skull. Jag har saknat att baka eftersom jag haft sånt strul med händerna. Min högerhand funkar gansk bra nu det är mest stretchning som gäller men däremot känner jag verkligen av i min vänsterhand i perioder och det kommer jag väl göra tills den opereras...

Just nu är det barnprogram på tv som gäller men ska strax väcka mannen så vi kan få ihop vår söndagsfrukost. Idag har mina föräldrar kommit hem från Åre så barnen får nog knalla upp till dem med lite bullar och paj!

vardagen är återställd!

ja det skulle man väl kunna säga? Jag var på jobbet i fredags och försökte bidra med lite även om jag kände mig allmänt förvirrad och framförallt utmattad efetr att inte ätit som vanligt på flera dagar. Heögen har rullat på med barnkalas och och andra trevliga utflykter. Dessutom har jag haft rejäl städning eftersom det varit lite halvdant på den fronten när man legat sjuk. Jag tar i en del med handen och tycker det känns bra fast får lite efterdyningar av det senare har jag märkt men vad tusan måste träna upp den ju!
Snön fortsätter trilla ned och det ser inte ut att försvinna inom det närmaste så vi biter ihop. Gav oss ut med pulka och snowracern idag men ingen ide att försöka åka i ngn backe, snön är för djup nu. Däremot åkte barn tåg runt byn och var nöjda med det!
Nu hade jag jättemånga fina bilder som jag tänkt lägga upp men fotouppladdningen strular..så en annan dag!

mer helgbesök...

i form av maginfluensan! Såklart! Jag menar vi har drabbats av ALLT annat så vi har bara väntat! Älvan kräktes en gång under lördagen i samband med hög feber och det var inga kaskader direkt...så vi hade svårt att avgöra om det var maginfluensa eller bara febern som gjorde henne känslig. På söndagen åkte jag och Tingeling till Kosta med Tina och Alva och Tingeling var mkt nöjd med en tjejdag och hon busade massor med Alva och visade Tina MASSOR av kläder som hon borde köpa till ALVA ;-)
Söndagnatten satte det igång. Tingelingen kräktes ett par gånger under natten och på måndagen var mannen rejält kass i magen. Älvan var dålig i magen också det var bara jag som inte verkade reagera! Jag hann tvätta upp det mesta av kuddar, täcken, påslakan och handdukar innnan det var dax för mig...måndagkvällen 18 fram till 04 på morgonen höll jag på MINST 1 gång i timmen. Tillslut började jag dricka saft eller vatten för att ha ngt att kräkas upp eftersom magen ville fortsätta och det gör fruktansvärt ont när man inte har något att få upp längre! Först idag (torsdag) har jag kunnat äta lite utan att må illa.

Jag lyckades få med barnen ut i snön idag en runda. Vi behövde frisk luft. Jag drog dem på snowracern och jisses man blev helt slut! Nu har Älvan somnat och jag ska stoppa om Tingeling med filtar så jag kan vädra igenom huset en gång till! Imorgon ska jag äntligen få gå till jobbet, som jag saknat ER knasbollar ;-)! Kram