utflykt!

Hela helgen var trist och grått väder så igår bestämde vi oss för att haka på Fam Sjöstedt till Kalmar. Ikea var det fler som skulle besöka märkte vi! Barnen ville vara i leklandet så länge så dem checkades in där förutom lillan som fyller 3 år om en månad men ändå inte fick gå in :-( som tur var blev hon inte så ledsen utan var nöjd med att kolla på möbler med mamma o pappa. Vi tittade på skåp och krokar till hallen. Tror vi kompromissade ganska bra tillslut:-)
Efter upphämtning av barnen så blev det lunch och sedan begav vi oss vidare till Kalmar slott! Prinsessvandring och sagostund o sagotornet! Jag och Johanna passade på att få en pratstund och hon vila sig. Ungarna höll ut läääänge men det märktes att lillan var trött för hon började trotsa mig fullständigt. Satte full fräs mot kanoner trots att hon inte fick gå ifrån mig (det stupar rakt ned vid dem) så jag fick verkligen brottas med unga damen!
Hela familjen utom mammachauffören sov när vi kom hem. Detta resulterade i att lillan vaknade01 inatt och höll låda i flera timmar. Nu sover hon igen...hur vänder man rätt på dygnet nu då?
Bilder kommer!
TJingeling!

Kommentera inlägget här :