Tröttare än tröttast!

Undrar om allt kaffe kommer göra susen idag? En viss liten tjej har hållt sin mor vaken till o från hela natten. Hon sussar nu sött men då kan jag inte sova.
Simmet igår gick kanon! Hon tycker det är så kul och jag tycker det e superskönt att vara i varmvattenbassängen! Hon dyker nu varje gång och det går bra, hon vet vad det innebär även om hon knappt e 6 månader. Häftigt!

Tittar jag mig omkring så vet jag att jag borde ta tag i städningen idag men...va fan....Annika bryr sig inte om det e superstädat eller ej. Sist hon var här så var min man på kurs över natten och lillan var inte så gammal. Annika skötte allt! Hon lagar förresten världens godast lasagne.

Hmmm sedan e det träningen, jag har köpt kort på friskisosvettis här i stan och har tagit mig dit en gång (köpte kortet för två veckor sedan) men fasen var det tar emot i kylan. Nu när det e mörkt och slaskigt ute så känns det inget vidare att ta sig dit för att svettas, men jag vet ju att jag måste ta tag i det om jag ska bli av med mina två storlekar för mkt som jag just nu har efter min graviditet.
Ja ja lev väl, eller som ni förtjänar!

Kommentera inlägget här :