Tiden går fort när man har trevligt!

Vi hade inte setts på nästan ett år så jag tyckte att det skulle bli så kul o ses sön-ons. SÅ många dagar liksom men vad hände?  Allt gick supersnabbt och det känns som om man hade velat orka och gjort så mkt mer. Så kul o se dig igen Tina! DU e verkligen saknad hos mig, och du är en av mina bästa vänner.
Vi fick träffa Tina och Martins lilla tjej Alva som föddes veckan efter vå lilla älva. Så häftigt, de är nästan lika gamla. Sedan fick vi ju också se deras nybyggda hus, inga dåliga grejjer inte. Så fint och fräscht med utsikt över Vättern. Nätterna gcik jättebra, Älvan har ätit regelbundet på dagen och sedan hoppat över en måltid på natten så mammsen fått sova. Sist natten nu så har magen krånglat och det var inte lika kul, Tingeling lyckades åka på en rejäl urinvägsinfektion och mitt älskade barn skrek/grät hjärtskärande när hon skulle kissa på toaletten. Penicllin är fixat mend et tar tid innan det börjar verka. Hoppas det har det imorgon annars blir jag olycklig!
Nu sover båda barnen, jag ska med passa på! 

Kommentarer :

#1: Tina

Du e söt du. Hittade tebax till denna sida när du sa att du börjat blogga igen! Tack för berömmet, gör mitt bästa när DU kommer på besök min vän!! Kramar!!!

skriven

Kommentera inlägget här :