Nyårsafton

Redan? Jag hinner inte med längre...det är ett faktum. Har precis kämpat med Älvan som supertrött vägrat somna! Jag fatar inte, det är bara att blunda och passa på liksom. Verkar som att hon bara vill äta när jag har henne i famnen ochi vaggan fick hon megaspunk och illskrek. Tillslut fick pappsen ta över och då slappnar hon av eftersom han inte luktar mat...Undra hur det blir efter julledigheten nu då?
Igår ringde L så jag fick lite uppdatering om deras lilla tjej. Hon hade varit arg på mig under förlossningen, tyckte att jag ljugit om hur det var (hon hade en mkt mer utdragen förlossning) efter samtalet så fick jag jättedåligt samvete det var ju inte meningen att försköna det hela men när någon frågar om min senaste förlossning så blir mitt svar att det gick bra. Frågar någon om det gjorde ont så svarar jag:- Ja det gör skitont. Man kan ändå inte beskriva hur ont det gör, inte på någon skala eller med ord. För just då vill man bara få bort det. Sedan gick hela förlossningsförloppet väldigt snabbt för oss, 1,5 timme så detblir större skillnad med. När Tingeling föddes var det lite tuffare men det gick ganska snabbt då. Hon föddes 5 veckor för tidigt och hjärtljuden gick ned för många gånger så det blev en sugklocka i slutet och ett snabbt hej sedan sprang de iväg med henne. Jag bearbetade det mkt inför mitt andra barn. Jag var livrädd för att något skulle hända och att jag skulle få åka hem utan en liten bebis...
Hur halkade jag in på mina förlossningar nu då? Ja just det, stackars L jag hoppas hon efterhand förstår hur jag menade och inte känner sig lurad det var ju inte min mening...Deras flicka är så underbart söt och då har jag bara sett foton än så länge! Hehehe.

Idag blir det lite renbäddning och tvättande sedan ska vi upp och fika lite hos mina föräldrar för att sedan åka in till stan på kvällen. Fortsätter Älvan vara omöjlig blir det ingen lång kväll....
Gott nytt år på er!
Jag har nu upptäckt att jag har 10 st som läser här (hoppas ni uppskattar det) det skulle vara kul och få en kommentar om inte annat så en anonym och kanske lite feedback?

Vi ses 2009

/Prinsessornas mamma

Kommentarer :

#1: Johanna

Förstår L fullständigt, kände likadant vid min första förlossning, jag hade pratat med Jenny och Marie, som tycker det är jättelätt att föda barn, men jag ville bara dö! Men jag förstår dig också för andra förlossningen går ju oftast lättare och man har något att jämföra med! GOTT NYTT ÅR på er, hoppas ni får en härlig kväll! Vi ses nästa år!

Kramar

skriven
#2: Erika

Hej! Jag är nog en av dina hemliga beundrare! Jätteroligt att läsa om vad ni hittar på och hur ni har det. Mycket inspirerande när jag funderar på hur i hela friden vi skulle kunna ha 2 barn... Gott Nytt År!

skriven

Kommentera inlägget här :