Jag är numera ett år äldre!

så e det vare sig jag vill eller inte! Det skumma är att även om jag nu officiellt är 28 år så känns det som om jag stannat vid ca. 22! Åldern är bara en siffra för mig och jag hakar inte upp mig så mkt på just det. Däremot så ser man på omgivning runt om kring att man blir äldre, mina föräldrar blir äldre och syskon och maken oxå. Mest ser jag det på min lilla prinsessa, hon blir 1 år i augusti och jag kan inte fatta att vi redan haft henne hos oss så länge. Det lilla knytet som vi fick på BB e numera en bestämd liten dam så verkligen talar om när hon e missnöjd och nej ho pratar inte men det finns ju andra sätt att markera sitt missnöje på!

Annars under veckan så har det varit lugnt, vädret har ju sabbat ens humör ganska rejält! Men mina föräldrar, syskon och bästa vän Annika kom till min födelsedag och det betydde jättemycket! Jag blev verkligen glad över besöket...det e inte ofta vi får det! Jag fick en bok och bh-ar. Sedan fick mannen och jag stekpannor, termometer och en kaffekanna tillsammans av mina föräldrar och av mina syskon fick han en snygg skjorta! Vi bjöd på tacolasagne och tårta! Gott!!

Klart salut!

P.S Vill inte ens kommentera den s.k melodifestivalen, jag tittade inte på den såg bara resultatet på text-tv idag....hmmm.

Kommentera inlägget här :